FotoGool

SON DAKİKA

Çatalca yara aldı, Erok bende varım dedi. 0-2

Grupta zirve mücadelesi yapan iki takım arasında Tepecik Şenol Güney sahasında oynanan karşılaşmada , konuk ekip ikinci yarıda 81’(P) Abuzer, 86 ‘ dakikada Taygun’un attığı gollerle sahadan galip ayrılmayı başarırken, ev sahibi Çatalcaspor kendi sahasında bu sezonun ilk mağlubiyetini alırken, zirve yarışında da büyük bir yara aldı

24 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Çatalca yara aldı,  Erok bende varım dedi.  0-2

Grupta üst sıraları yakından takip eden İki istanbul takımının mücadelesinin ilk yarısında ekipler birbirlerini tarttılar.  Temkinli futbolları dikkat çekti. İlk yarıda genelde orta saha mücadelesi ve karşılıklı gelişen fazla etkili olmayan organize ataklarla gol aramalarına rağmen iki takımda ilk 45 dakikada gol bulamadılar.

İkinci yarıda iki takımda organize geliştirdikleri ataklarla gol aradılar. İkinci yarısının ilk çeyreğinde daha etkili olan fakat cezaalanı içinde başarılı olamayan Çatalcaspor eline geçirdiği pozisyon fırsatlarını değerlendiremedi.  Maçın son dakikalarına doğru oyun üstühlüğnü eline alan konuk ekip 81. Dakikada kazandığı penaltı golü ve 86. Dakikada kontra atakla bulduğu goller sahadan üç puanı alarak ayrıldı.

Çatalcaspor kendi sahasında ilk yenilgisini aldı

Bu sezon oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlarla dikkat çeken Çatalcaspor geçtiğimiz hafta kaybettiği liderlikten sonra Erol karşısında zirve yarışında kopmamak için mücadele etti.  Bu zamana kadar kende sahasında 7 karşılaşma oynayan sarı kırmızılı ekip,  3 galibiyet,  3 beraberlikle ve birde mağlubiyetle ayrıldı.

81’Dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Abuzer gole çevirdi 0-1

86’ dakikada gelişen kontra atakta Çatalcaspor kalecisi ile karşı karşıya kalan Taygun topu filelere göndererek farkı ikiye çıkarttı.

Erok’ta büyük sevinç

Çatalcaspor’u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında bende varım diyen Erokspor’da maç sonuda büyük sevinç yaşadı.  Sahanın ortasında toplanan oyuncular, teknik heyet galibiyeti türbinde bulunan kulüp Başkanı Zafer Topaloğlu ve yöneticilerle birlikte kutladılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ