FotoGool

SON DAKİKA

Çatalca adım adım zirveye   2-1

Misli.com 3.lig 3.grupta zirve yarışını yakından  takip eden Çatalcaspor,  dün deplasmanda oynadığı karşılaşmada Osmanniye karşısında son dakikalara 1-0 mağlup duruma girmesine rağmen,  85. Dakikada Muhammed ve 90. Dakikada Ali Zorlu’nun attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrılarak grupta zirve yarışında avantajlı duruma geçti.

02 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Çatalca adım adım zirveye   2-1

Grubunda 12 hafta karşılaşmaları sonrasında grubunda maç fazlası ve bir puan farkla lider durumda olan İçel idman yurdunu ve ardından 24 puanlı Soma’yı. 24 puanla takip eden Çatalcaspor, geleneği bozmayarak yine deplasmanda galip gelmeyi başardı.  Osmaniye Futbol kulübü karşısında maçta 45.dakikada Halil Ibrahim’in attığı golle mağlup duruma düşen Çatalcaspor ,.  İlk yarıyı mağlup bitirmek zorunda kaldı. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna etkisini koyan Çatalcaspor ,  bir deplasman klasiği daha yaşattı.  Maçta 69. Dakikada Mustafa’nın yerine oyunu giren Muhammed 85. Dakikada attığı golle karşılaşmada eşitliği sağladı 1-1,  Maçın 61. Dakikada Yusuf Atasoy’un yerine oyuna giren Ali Zorlu,  90. Dakikada attığı golle sahadan üç puan ayrılmayı başardı.

Önemli bir deplasman olan Osmaniye futbol kulübü karşılaşmasından üç puanla ayrılmayı başaran Çatalcaspor deplasmanda 5. Galibiyetine imzayı attı.

Nefesini enselerinde hissettiriyor

Çatalcaspor sezon  başından bu yana zirve yarışını yakından takip eden ilk iki haftada liderlik koltuğunda oturduktan sonra, gurubunda 2,3 ve 4. Sıralara kadara düşen sarı kırmızılı ekip,  iki haftadır 3. Sıradaki yerini korurken,  zirve deki takımla arasındaki 1 puanlık farka kadar düşürmeyi başardı.  Grupta lider olan İçel Idmanyurdu 1 maç fazlası bulunuyor.  Gurubunda zorlu karşılaşmalara çıkacak olan Çatalcaspor’un zirve inadını sürüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ