FotoGool

SON DAKİKA

Buz “ Giresunspor maçına odaklandık”

Bursaspor’un teknik direktörü İrfan Buz geçtiğimiz hafta oynanan Adana karşılaşması ve ardından bu hafta sonunda oynanacak olan Giresunspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

28 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Buz “ Giresunspor maçına odaklandık”

İrfan Buz “Adanaspor karşısında alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını, özellikle sonucun kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden deneyimli teknik adam “Giresunspor maçına yüzde 100 üç puan için çıkmak durumundayız. Bu maçlar puan anlamında çok önemli. Eksiklerimiz var tabii ki, onları düzeltmek de zorundayız. Futbolcu kardeşlerimiz taktiksel ve fiziksel olarak hazır olmaya çalışıyorlar. Biz doğruların üzerine gideceğiz, tamamen Giresunspor maçına odaklandık” dedi.

Bursaspor’a gelişinin ardından çok telefon aldığını belirten İrfan Buz “İnsanlar beni arıyor ancak cevap veremiyorum. Çünkü tamamen kalan 4 haftaya konsantre oldum. Odaklanmak gerekiyor, yan etkenler sizleri her zaman sıkıntıya sokabilir. Çok bir şey söylemeden puanları almak zorundayız” diye konuştu.

Giresunspor’un da son maçını kaybettiğini belirten Buz, onların da Play-Off’a kalmak için mücadele verdiklerini söyleyerek, kendilerine bakacaklarını ve Bursaspor olarak her zaman 3 puanı kovalayacaklarını kaydetti.

İlk maçtaki hislerini de anlatan Buz “Herkese çok teşekkür ediyorum, desteklerini hissediyorum. Bursa ile her zaman gurur duydum. Burada olmak benim için çok farklı bir durum. Daha önce söz verdiğim gibi bu takımın başarılı olması için her şeyimi vereceğim. Stadyumda olmak çok farklıydı. Taraftarımız da olsaydı çok daha farklı olacaktı ama maalesef pandemi sürecini geçiriyoruz. Onların duaları bizim için çok önemli. Biz her şeyi yapmak zorundayız, çünkü biz Bursasporuz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ