FotoGool

SON DAKİKA

Boğa bitti demeden  bitmez 2-2

TFF 1.lig  ekiplerinden İstanbulspor AŞ,  perşembe günü kendi sahasında konuk ettiği Akhisar karşısında 9 ve 43. Dakikalarda Hadzıç’in attığı gollerle 2-0 mağlup duruma düşen boğalar, 90.dakikada PApe Alioune Diouf ve 90+6. Dakikada İbrahim Yılmaz’ın attığı gollerle mağlubiyetten kurtuldu, ama bu puan kaybı ile liderlik koltuğunu kaptırdı.

22 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
Boğa bitti demeden  bitmez 2-2

Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasında oynanan karşılaşmaya iyi ve hızlı başlayan konuk ekip Akhisar 9. Dakikada Hadzıç kendisinin ve takımının ilk golünü kaydetti 0-1.  Maçta bu golle ev sahibi İstanbulspor karşısında öne geçen konuk ekip, skor üstünlüğü elinde olmasına rağmen oyun üstünlüğü İstanbulspor AŞ bin elinde oldu.  Akhisar’ı kendi yeralanına hapseden İstanbulspor kanatlardan getirdiği toplarla beraberlik golünü aramasına rağmen ilk yarıda bunda başarılı olamadı.  Maçın 43. Dakikasında ilk golün sahibi Hadzıç’ın attığı golle fark ikiye çıktı.  Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İkinci yarıda üstünlük İstanbulspor AŞ elindeydi

Karşılaşmanın ilk yarısını 0-2 mağlup kapatan İstanbulspor AŞ, ilk yarıda kalesinde iki gol görmesine rağmen oyun üstünlünü elinde bulunduran sarı siyahlı ekip, ikinci yarıda da üstün futbolunu sürdürdü.  Rakip kaleyi abluka alan ev sahibi İstanbulspor onlarca gol pozisyonuna girmesine rağmen gol bulmakta zorlandı.  Maçın 90. Dakikada Diouf’un attığı golle umutlandı 1-2.  Maçın son düdüğüne kadar mücadelesini sürdüren ev sahibi İstanbulspor AŞ 90+6. Dakikada İbrahim Yılmaz’ın golü ile skor’a eşitliği sağladı.  Karşılaşmada bu golle 0-2 mağlubiyetten 2-2 beraberliği yakalayan ev sahibi İstanbulspor AŞ mağlubiyetten kurtularak sahadan bir puanla ayrılırken,  gruptaki liderlik koltuğundan olmaktan kurtulamadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ