FotoGool

SON DAKİKA

Beykoz kimsenin kalesi değildir, tercihimizi yaptık”

Önümüzdeki aylarda yapılacak olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) seçimleri öncesinde iki başkan adayı çalışmalarına devam ediyor.

28 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Beykoz kimsenin kalesi değildir, tercihimizi yaptık”

Beykoz İlçesinde de Kulüpler her iki aday etrafında toplanırken, kendi destekledikleri adaylar ile ilgili destek mesajları da vermeye devam ediyorlar. Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur, bu seçimde Fikret Sivri’yi destekleyeceklerini kamuoyuna açıklarken, şu ifadelere yer verdi, “Yapılacak seçimin İstanbul Amatör Spor Kulüpleri camiası için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçimin İstanbul’da çok şeyleri değiştireceği inancındayız. Mevcut İASKF Başkanından kesinlikle memnun değiliz, biz kendisini medyada Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maçlarında değil içinden çıktığı Amatör Futbol Müsabakalarında görmek istiyorduk, buna şahit olamadık. Kendisinin profesyonel kulüplerin dertleri ile ilgilendiği kadar bunun yarısı kadar amatör kulüplerin dertleri ile dertlenmesini umuyorduk.

“Fikret Sivri’yi destekleme kararı aldık”
Gelinen süreçte biz önümüzdeki seçimlerde Fikret Sivri’yi destekleme kararı aldık. Kendisinin bu şansı fazlası ile hak ettiği inancındayız. Beykoz İlçesi her seçim öncesinde kritik bir ilçe konumuna gelmekte, şunu açıkça ifade etmek isteriz ki, Beykoz kimsenin kalesi değildir. Her zaman söylediğimiz gibi, Beykoz hizmet yapanların kalesi olacaktır. Maalesef bu hizmeti mevcut yönetim zamanında ilçemizde göremedik. Fikret Sivri’nin Beykoz’a bu hizmeti verebileceği düşüncesindeyiz. Kendisine ve seçimde yola çıktığı çalışma arkadaşlarına başarılar diliyoruz. Kendisini Beykoz’ da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ