FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş’a 4 gollü şok 0-4

Süper ligin 14. Haftasında Beşiktaş kendi sahasında konuk ettiği Giresun karşısında büyük bir şok yaşadı. 3. Haftadır kaybeden siyah beyazlı ekip Giresun karşısında sahadan 4-0 gibi farklı bir skor’la mağlup oldu. Özellikle maçın ikinci yarısında kötü bir futbol oynayan ev sahibi Beşiktaş kalesinde gördüğü gollere cevap veremedi. Karşılaşmada Giresunspor’un gollerini 22.dakikada (P) Diabate, 55. Dakikada İbrahim Balde, 64. Dakikada Serginho, 90. Dakikada Joe Champness attı.

27 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş’a 4 gollü şok 0-4

Süper ligin 14. Haftasında Beşiktaş,  kendi sahasında ve seyircisi önünde konuk ettiği Giresun karşısında adeta şok yaşardı. İlk yarısını 1-0 mağlup kapatan siyah beyazlı ekip, ikinci yarıda hata üzerine hata yaparak kalesinde golleri gördü.  Konuk ekip Giresunspor maçta eline geçirdiği pozisyonları değerlendirerek sahadan 4-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ