FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş’a 12 milyon Euro’luk sponsorluk

Beşiktaş kulübü ile Global lider Kripto varlık platformu Rain ile sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi. Beşiktaş Vodafone park basın toplantı odasında gerçekleşen sponsorluk anlaşmasına Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Cebi, Rain Ceo Kurucu Ortak Joseph Dallago, Rain Türkiye Genel Müdürü Mehmet Çakır, Enis Ulusoy Pazarlama ve is geliştirme yönetim kurulu üyesi, Yehia Badawi Rain Kurucu Ortak, Aj Nelson Rain Kurucu ortak katıldı. Rain ile yapılan sponsorluk anlaşması 2 sezon forma göğüs ve güney türbini sponsorluğu olacak. Beşiktaş kulübünün bu anlaşmadan 12 milyon UERO gelir elde ettiği öğrenildi.

16 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş’a 12 milyon Euro’luk sponsorluk

Yapılan sponsorluk anlaşmasında oldukça keyifli olan Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Cebi “Kaliteyi düşürmeden gelir gideri eşitlemek.  Sponsorluklar bundan dolayı çok önemli. Geldiğimden günden bu güne kadar hep istediğim bu. Rain uluşlar arası bir firma marka değiri yüksek olması.,  Beşiktaş için önemli.  Bizim içinde onlar içinde marka değeri artacaktır.  İki marka kıymetli ,  iki markada daha çok yukarı çıkacaktır.  Forma ve sahalardaki rulman mecralarını oldukça iyi gelirlerle doldurmak istiyoruz” dedi.

Marka değeri en iyisi olan kulüple anlaştılar

sponsorluk anlaşmasında sorulan bir soruya cevap veren Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Cebi,  her şeyi ile marka değeri yüksek olan bir kulüp olan Beşiktaş anlaştılar.  Kendileri bu ekonomik sıkıntı içinde bu durumda bizlerdi etercih ettikleri içinede kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Taraftarı maça davet ediyorum

Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Cebi bu hafta cumartesi günü oynanacak olan Hatay maçına davet etti. Başkan Cebi ” taraftarımız bizim her zaman yanımızda oldu.  Bu haftada önemli bir karşılaşma oynayacağız. Beşiktaş taraftarının her zamankinden daha kalabalık bir şekilde bu maçta futbolcularımızı desteklemelerini istiyorum” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ