FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş yarın kampa giriyor

TFF Süper lig Cemil Usta sezonu 29. Hafta karşılaşmasından Vodafone Park’ta cuma günü İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yarın yapacağı son idmanlar takım kampa girecek.

24 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş yarın kampa giriyor

BJK Nevzat Demir tesislerinde Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde bugün bir çalışma yapan siyah beyazlı ekip,  kondisyon ve taktik ağırlıklı çalıştı. sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Küçük oyunlar sonrası 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı çalışmalar ve şut çalışması ile sona erdi.

Yarın kapma giriyor

Siyah beyazlı ekip,  yarın (25 Haziran) saat 18:00’de yapacağı çalışmadan sonra İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasının kampına girecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ