FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş yarın izinli

TFF süper lig hazırlıklarını Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerinde sürdüren Beşiktaş bugün çift idmanla günü geçirdi. sözleşmesini yenileyen Atiba Hutchinson akşamki idmanda yer alırken, teknik direktör Sergen Yalçın Nezaretinde yapılan çalışmada oyuncuların neşeli oldukları gözden kaçmadı. siyah beyazlı ekip pazar gününü izinli geçirecek, pazartesi günü yine çif idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

15 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş yarın izinli

TFF Süper lig için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş Nevzat Demir tesislerinde günü çift idman yaparak geçirdi. Yapılan çalışmada kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan üç takımlı turnuva maçları ile sona erdi.

 Atiba Hutchinson idmana çıktı

2013 yılından bu yana Beşiktaş’ın formasını giyen Atiba Hutchinson geçtiğimiz günlerde sözleşmesini bir sene daha uzattıktan sonra bugün yapılan çalışmaya çıktı.  tecrübeli oyuncu idmanda istekli olması camiayı sevindirdi.

Pazar günü izin, Pazartesi çift idman

Beşiktaş sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüğü bir hafta sonunda yarın (pazar) gününü izinli olarak geçirecek.  Siyah beyazlı ekip pazartesi günü çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.  Pazartesi günü sabah 11:00 ve 18:00 ‘de iki çalışma yapacak olan Beşiktaş hazırlıklarına devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ