FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş uzatmada güldü 1-0

Süper ligde kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde ilk karşılaşmasında Kayserispor’uz konuk eden Beşiktaş taraftarının desteğini arkasına alarak maçın uzatma dakikasında bulduğu golle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Beşiktaş ,Rakibi karşısında özellikle ikinci yarıda baskılı bir futbol oynayan Beşiktaş Rachid Gheezzal’ın attığı golle lige üç puanla bir başlangıç yaptı.

06 Ağustos 2022 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş uzatmada güldü 1-0

İlk yarıda Kayseri karşısında istediği futbolu oynayamayan fakat ikinci yarıda rakibini kendi yeralanına hapsederek baskısını kuran ev sahibi Beşiktaş maçın sonu düdüğüne kadar baskılı bir futbol oynadı. Maçta Cenk Tosunun attığı golün iptal olmasından sonra baskısını devam ettiren siyah beyazlı ekip 90+6. Dakikada Rachid Gheezzal’ın attığı golle ligin ilk haftasını üç puanla kapattı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ