FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş üç puanı hatırladı 4-2

Süper Toto Süper Lig 16. Haftada Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmada çalkantılı dönem yaşayan Beşiktaş AŞ, alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Yukatel Kayserispor’un konuk etti. Üst üste aldığı kötü sonuçlarla geçtiğimiz günlerde teknik ekibini değiştiren siyah beyazlı ekip rakibi karşısında iki kez yenik düşmesine rağmen son dakika golü ile sahadan üç puanla ayrıldı ve haftalar sonra galibi gelmeyi başardı . Karşılaşmada Kayserispor’un golleri 38 ve 71. Dakikalarda M.Thiam atarken, Beşiktaş’ın gollerini 45. Dakikada Larin ve 84 ve 90. Dakikalarda M. Batshiayi ve 90+6 dakikada Güven attı. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 23’e çıkartırken, Konuk ekip Yukatel Kayserispor 11 puanda kaldı.

12 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş üç puanı hatırladı 4-2

Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmaya iyi ve hızlı başlayan ev sahibi Beşiktaş, baskısını kurduğu maçta 38.dakikada M.Tihiam’ın ilk golüne engel olamadı 0-1. Bu golle öne geçen konuk ekip bu üstünlüğünü sürdüremedi,. Maçın 45. Dakikada Larin’in attığı golle maçta skor eşitliği sağlandı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Maçın ikinci yarısına iyi ve hızlı başlayan  ev sahibi Beşiktaş üst üste atak yapmasına ve rakibini kendi yeralanına hapsetmesine rağmen, savunmasında verdiği hatayı 71. Dakikada iyi değerlendiren M.Thiam kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 1-2.  Karşılaşmada siyah beyazlı ekip 84. Dakikada M. Batshiayi ile beraberlik golünü bulmayı başardı.  Maçın 90. Dakikasında M. Batshiayi gollü takımını öne geçirirken, Maçta son sözü uzatma dakikalarında 90+6 Güven söyledi ve Beşiktaş sahadan 4-2 galip ayrılmayı başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ