FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş tek geçti 1 -0

TFF Spor toto Süper ligin 21. Haftasında Kendi sahasında konuk ettiği Gaziantep karşısında maçın ikinci yarısında bulduğu golle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Önder Karaevli hoca ile kendi sahasında oynadığı 3. Karşılaşmasından da üç puanla ayrılar siyah beyazlı ekip, kendi saha maçlarında galibiyet serisine devam etti. Karşılaşmada Beşiktaşa üç puanı getiren golü 67. Dakikada M.Batshuayi attı.

14 Ocak 2022 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş tek geçti 1 -0

Vodafone park sahasında oynanan karşılaşmada Beşiktaş ile gaziantep karşı karşıya geldi.  Maç öncesi hafta içinde trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor’lu oyurcu Ahmet Çalık için saygı duruşunda bulunuldu. Karşılaşmada oyunun genelinde tempoyu elinde tutan ev sahibi Beşiktaş,  ilk yarıda istediği gole ulaşamadı. Maçın ikinci yarısında da oyunun temposunu elinde tutan Beşiktaş, maçın 67. Dakikasında geliştirdiği atakta M.Batshuayi ile bulduğu golle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.

Kendi sahasındaki seriye devam etti

Beşiktaş Önder Karaevli ile kendi sahasında oynadığı 3. Karşılaşmasından da üç puanla ayrılmayı başardı. Teknik direktörü Karaevli ile kendi sahasında puan kaybına uğramayan Beşiktaş Gaziantep galibiyeti ile puanını 32’ye yükseltirken, Konuk ekip Gaziantepspor’un puanını 31 de kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ