FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş tek attı 3 puanı aldı 1-0

Kendi sahasında, Kendisi gibi ilk iki haftada 4 puan toplayan Vavacars Karagümrük’ü konuk eden Beşiktaş, 30. dakikada Alex Teixeira’nın attığı golle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Karşılaşmada 48. Dakikada Salih Uçan ikinci sarı kartla , kırmızı kartın görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın ikinci yarısının tamamını rakibi karşısında 10 iki sürdüren Beşiktaş buna oyunda rakibine bir üstünlük vermedi.

28 Ağustos 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş tek attı 3 puanı aldı 1-0

Süper ligin üçüncü haftasında sahasında Karagümrükspor’u konuk etti.  Ligin ilk haftasında 4 puan toplayan siyah beyazlı ekip,  milli takım arası öncesi oynadığı karşılaşmanın 30. Dakikasında Alex Teixeira’nın attığı golle öne geçti . Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca Beşiktaş ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapadı.   Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan ev sahibi 48. Dakikada Salih uçan’ın ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalmasından sonra oyun anlayışında değişiklik yaptı.  Oyuna hakim olmaya çalışan ve daha çok toa sahip olmaya çalışan siyah beyazlı ekip geliştirdiği kontra ataklarla da farkı açmaya çalıştı.  Neredeyse ikinci devreyi rakibi Karagümrük karşısında 10 kişi oynayan Beşiktaş rakibine oyunun temposunu vermedi. Maçın son dakikasına kadar da ikinci golü kovalayan siyah beyazlı ekip haftayı üç puanla kapadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ