FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş son nefeste 3-2

TFF Süper lig 31. Hafta karşılaşmasında bugün kendi sahasına konuk ettiği Kasımpaşaspor karşısında ilk yarısını 2-1 mağlup kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında önce beraberliği sağladı.  Sonra da 90+1. Dakikada Güven’nin attığı golle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Karşılaşmada Gökhan Gönül ve Burak’ın sakatlanması siyah beyazlı camiayı üzdü

09 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş son nefeste 3-2

Beşiktaş 30. Haftada oynadığı Kayseri karşısında aldığı mağlbiyetle Avrupa yolunda büyük bir darbe almıştı. 31. Haftada kendi sahasında konuk ettiği son haftaların flaş takımı  Kasımpaşa karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak tekrar Avrupa için umutlandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Beşiktaş, Tyler Boyd’un attığı golle öne geçmeyi başardı 1-0.  Konuk ekip Kasımpaşa’nın bu gole cevabı gecikmedi ,  Bengali Fode Koita’ının 21 ve 29. Dakikalardaki golleri ile konuk ekip önce beraberliği sonra da öne geçmeyi başardı 1-2. Bu sonuç aynı zamanda ilk yarının skoru oldu

İkinci yarıda Beşiktaş rüzgarı esti

Karşılaşmanın ilk yarısının bu skorla tamamlanmasından sonra ikinci yarıda ev sahibi ekip  Beşiktaş’ın rüzgarı esti. Karşılaşmanın 49. Dakikasında Kevin Prince Boeteng’in attığı golle beraberliği yakalayan siyah beyazlı ekipte son sözü 90+1. Dakikada Güven Yalcın söyledi ve siyah beyazlı ekibe 3 puanı kazandıran isim oldu.

Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz sakatlandı

Kasımpaşa karşısında alınan galibiyetin Sevinç’in yaşayan Beşiktaş. Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz’ın sakatlıkları camiayı üzdü.  İki oyuncununda oyuna devam edememelerinin ardından bugün tedavilerine başlanacağı ve MR larının ardından sakatlıkların hakkında net bilgi verileceği öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ