FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş serinin peşinde

TFF Süper lig Cemil Usta sezonu 30. hafta karşılaşmasında Hes Kablo Kayserispor’u konuk olacak olan Beşiktaş bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir tesislerinde sürdürdü.  Bugün yapılan teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde geçen taktik ağırlıklı  idmanla bu önemli karşılaşmaya hazırlanan siyah beyazlı ekip,  veriyen aranın ardından üst üste iki maçından galibiyetle çıkarken, deplasmanda pazartesi günü oynanacak olan Kayseri karşılaşmasından da galip ayrılarak 3 galibiyetini almak ve seri yakalamak istiyor.

03 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş serinin peşinde

Grubunda üst üste iki karşılaşmasını kazanarak moral bulan üst sıralardaki yerini koruşan Beşiktaş, bu kez üçüncü galibiyetini alarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.  Pazartesi günü  deplasmanda oynanacak olan önemli karşılaşma öncesi hazılıklarını BJK Nevzat Demir tesislerinde yaptığı taktik ağırlıklı çalışma ile Hes. Kablo Kayserispor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Siyah beyazlı ekip, camiasının yüzünü güldürmeye devam etmek istiyor.  Ligin son haftasına kadar her karşılaşmasından galip ayrılmak isteyen siyah beyazlı ekip, Kayseri’den üç puanla dönerek üst üste üçüncü galibiyetine imza atmak istiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ