FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş Şampiyonlar liginde yok 1-2

Şampiyonalar ligi C Grubunda oynadığı 4 karşılaşmadan da puansız ayrılan ve kötü bir performans sergileyen gruptaki 5. Karşılaşmasında Beşiktaş, kendi sahasında konuk ettiği grubunun lideri Ajax karşısında ilk yarıda 22. dakikada Rachid Ghezzal’ın penaltı golü ile öne geçtiği karşılaşmanın ikinci şarısında 54 ve 69. Dakikalarda Sebastien Haller’in attığı gollere engel olamadı ve devler ligindeki 5. Karşılaşmasından da mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

24 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş Şampiyonlar liginde yok 1-2

Grubunun liderini konuk eden Beşiktaş,  İlk yarıda Ajax karşısında  22, dakikada  Rachid Ghezzal’ın penaltı golü ile öne geçti. İlk yarıyı da bu skor’la tamamlayan siyah beyazlı ekip,  ikinci yarıda rakibi karşısında istediği oyunu oynayamadı. Maçın 54 ve 69. Dakikalarda Sebastien Haller’in attığı gollere engel olamayan Beşiktaş gruptaki 5. Karşılaşmasından da puansız ayrılmak zorunda kaldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ