FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş puanları eşitledi, yarıştan kopmadı 1-0

Süper ligin 23. Haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk eden Beşiktaş kötü gidiş hatta son vermek için çıktığı Konya karşısında 81. Dakikada Valentin Rosier’in attığı golle sahadan üç puanla ayrılarak son vermeyi başardı. BU galibiyetle zirvede puanlar eşitlenirken, Beşiktaş iki hafta aradan sonra tekrar galip gelmenin mutluğunu yaşadı.

07 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş puanları eşitledi,  yarıştan kopmadı 1-0

Grubunda liderlik koltuğuna oturduktan sonra kendi sahasında Trabzonspor mağlubiyeti  ardımdan deplasmanda Antalyaspor karşılaşmasından 1-1 berabere kalarak puan kaybına uğrayan ev sahibi Beşiktaş Konyaspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Alt sıralardan kurtulmak isteyen İttifak Holding Konyaspor güçlü rakibi karşısınada iyi bir mücadele sergilemesine rağmen,  81. Dakikada kalesinde gördüğü gole engel olamadı ve sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Cenk Tosun Türbinde

Beşiktaş’ın ara transferde tekrar renklerine bağladı Cenk Tosun Karantina süresinin dolmasının ardıdan,  Konya maçında türbindeki yerini alarak arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

İki takımda farkındalık yarattı

Epilepsi ile Savaş Derneği’nin ‘Epilepsi için bak’ kampanyasına destek için tüm oyuncular epilepsinin global rengi olan mor gözlükleri takarak sahaya çıktı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ