FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş Penaltılarla elendi

Beşiktaş,  UEFA ligi 3. Ön öleme turunda İstanbul Vodafone Park’ta ağırladığı Ave karşısında normal süresi 1-1 biten maçın uzatma dakikasında da üstünlük sağlayamadı. Penaltı vuruşlarına giren karşılaşmadan 4-2 ‘ilk skorla ayrılarak UEFA ligine veda eden taraf oldu. Beşiktaş’da Welinton ve Larin penaltı vuruşundan yararlanamayan oyuncular oldu

24 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş Penaltılarla elendi

Karşılaşmaya iyi başlayan Beşiktaş 15. Dakikada Güven Yalcın’ın golü ile öne geçti. Rakibi karşısında skor üstünlüğünü de eline geçiren siyah beyazlı ekip bu üstünlüğünü maçın normal süresinin bitimine 5 dakikada kala 85. Dakikada Ria Ave’den Moreira’nın attığı golle skor’a eşitlik geldi.

Uzatma devresinde  de eşitlik bozulmadı

Beşiktaş, Rakibi Ria Ave karşısında son dakikalarda kalesinde golü görmesinden sonra skor üstünlüğünü kaybetti.  Maçın uzatma devrelerinde de iki takımda gol bulamayınca karşılaşma penaltılara gitti.

Töre 699 gün sonra Beşiktaş formasıyla

Yeni sezonda Beşiktaş’la tekrar anlaşan Gökhan Töre 699 gün sonra Beşiktaş forması ile Vodafone Park’a çıktı.

Weinton, Larin penaltı kaçırdı

Seri penaltı vuruşlarına geçildiğinde Beşiktaş’tan Mensah, Gökhan Töre penaltı vuruşlarını gole çevirirken,  rakip Rio Ave hiç bir vuruşu kaçırmadı.  3. Penaltı vuruşunda Welinton ve 4. Larin bu vuruşlardan yararlanamadılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ