FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş Moral buldu 4-1

Süper toto süper ligin üçüncü haftasında Karagümrük’ü konuk eden Beşiktaş sahadan üç puanı rahat ve güzel oyunla aldı. İlk dakikadan itibaren etkisini hissettiren ev sahibi Beşiktaş’ın gollerini 17. Dakikada Wout Weghorst , 34.dakikida Kevin NKoudou , 50. Dakikada Jackson Muleka, 89. dakikada Valentin Rosier atarken, Kargümrük’ün bu gollere cevabı 53. Dakikada Mbaye Diagne’den geldi. Bu sonuçla Beşiktaş üç maçtan 7 puan toplarken, konuk ekip Karagümrük 2.haftayı bay geçirmesinden sonra yine galibiyet yüzü göremedi.

21 Ağustos 2022 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş Moral buldu 4-1

Grupta ilk maçından mağlup ayrıldıktan sonra ikinci haftayı bay olarak geçiren Karagümrük , ilk iki haftada 4 puan toplayan Beşiktaş’a konuk oldu.  Karagümrük karşısında karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün olan siyah beyazlı ekip, rakibi karşısında ilk yarısını  17. Dakikada Wout Weghorst , 34.dakikida Kevin NKoudou attığı gollerle 2-0 önde kapadığı maçın ikinci yarısında da etkisini devam ettirdi. Maçın 50. Dakikada Jackson Muleka’ın attığı golle farkı üçe çıkaran ev sahibi Beşiktaşta son sözü 89. dakikada Valentin Rosier söyledi. 4-1 Konuk ekip bu gollere  53. Dakikada  Mbaye Diagne’nin attığı gole cevap verdi.  Karşılaşmanın bu sonuçla bitmesinin ardından haftayı üç puanla kapatan taraf ev sahibi Beşiktaş olurken. Karagümrük haftayı yine puansız kapatmak zorunda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ