FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş , Medipol Başakşehir’e patladı 3-2

Milli ardından grubunun güçlü ekiplerinden Başakşehir’i konuk eden Beşiktaş, Milli arkadan önce Gaziantep karşısında aldığı mağlubiyeti affettirdi.  Rakibi karşısında Atiba’nın 44. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. 45+1’de Beşiktaş, Larin’in attığı golle durumu 2-0’a getirdi.  Maçın 71. dakikasında Başakşehir’de Mehmet Topal ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 72. dakikada Aboubakar, penaltıdan attığı golle skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmada Başakşehiri’in gollerini 81. Ve 90+4.dakikada Gulbrandsen’in attı.

21 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş , Medipol Başakşehir’e patladı 3-2

Ard arda golleri buldu. 

Dakikalar 44’ü gösterdiğinde Ghezzal sağ kanattan korneri kullandı. Arka direkte bulunan Atiba Hutchinson boş kaleye topu gönderdi ve Beşiktaş, Başakşehir karşısında 1-0 öne geçti. Bu golün ardından ani gelişen ev sahibi atağında bu kez 45+1’de Beşiktaş kontratağa kalktı. Mensah, bindirme yapan Atiba’ya pasını attı. Atiba topla birlikte ceza sahasına girerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kanadalı futbolcu daha müsait pozisyonda olan Larin’e pasını attı. Larin müsait pozisyonda golü atarak durumu 2-0’a getirdi. Bu goller aynı zamanda ilk yarısının skoru oldu.Karşılaşmanın ikinci yarısında 72.dakikada kazanılan penaltı vuruşunda  topun başına gelen Aboubakar, skoru 3-0’a getirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ