FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş kendine geldi 2-1

Süper ligin 18. Haftasının kapanış karşılaşmasında Beşiktaş, Göztepespor’u konuk etti. Beşiktaş bu karşılaşmadan üç puanla ayrılarak Önder Karaevli ile 3 maçta 7 puan topladı. Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 31. Dakikada Larin ve 60. Dakikada R.Ghezzal atarken, konuk ekibin tek golünü 3. Dakikasında Ndiaye attı. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 28 puana çıkartırken, Göztepespor 14 puanda kaldı.

23 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş kendine geldi 2-1

Vodafone Park sahasında oynanan karşılaşmada Beşiktaş, Göztepespor’u konuk etti.  Maça hızlı başlayan konuk ekip Göztepespor daha maçın 3. Dakikasında Ndiaye’nin attığı golle öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra oyundaki etkisini arttıran ev sahibi Beşiktaş 31. Dakikada Larin’in attığı golle beraberliği sağladı.  Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Maçın ikinci yarısında yine etkili olan ev sahibi 60. Dakikada R.Ghezzal’ın attığı golle öne geçmeyi başardı.  Teknik direktör. Sergen Yalçın’ın görevinden ayrılmasından sonra Önder Karaevli ile üçüncü maçını oynayan siyah beyazlı ekip,  kendi sahasında 2 galibiyetine imza atarken,  deplasmanda da sadece Fenerbahçe ile berabere kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ