FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş kayıpsız gidiyor 2-0

Trendyol süper liginde 4. Haftada üçüncü karşılaşmasını oynayan Beşiktaş konuk ettiği Sivasspor karşısında 27. Dakikada Penaltı vuruşundan Ciro İmmobile ve 89. Dakikada Gedson Fernandes’in attığı gollerle sahadan üç puanı alarak ayrılmayı başada ve ligde kayıpsız devam ediyor.

02 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş kayıpsız gidiyor 2-0

Avrupa liginden dolayı bir maç eksiği ile bulunan ve Süper ligde 4. Haftada 3. Karşılaşmasını oynayan Beşiktaş ,  Sivasspor karşısından da üç puanla ayrılmayı başardı.  Hafta içinde oynadığı Avrupa kupası karşısında rakibini farklı bir galibiyetle yenerek başarıya imza atan Beşiktaş. Sivasspor karşısında da bu maçın yorgunluğunu yaşasa da ilk yarıda ve ikinci yarıda da bulduğu gollerle sonuca gitmeyi başardı ve haftayı üç puanla kapatarak gruptaki puanını 9’a yükseltti.  Bu sonuçla Beşiktaş zirveye yakından takip etmeye başladı.

Fotolar: bjk.com.tr

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ