FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş kampa girdi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

08 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş kampa girdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Valérien Ismaël’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma ve istasyon koşularının ardından yapılan stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve 5’e 2 çalışmaları yapıldı. Antrenman, uygulanan taktik programın ardından oynanan taktik maçıyla tamamlandı.

Siyah beyazlı ekip , Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında, yarın (9 Nisan) saat 20.30’da Vodafone Park’ta Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.

Kamp kadrosu açıklandı

Teknik Direktör Valérien Ismaël, Aytemiz Alanyaspor maçı kadrosuna 21 futbolcu dahil etti:

Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin ,Valentin Rosier,Rıdvan Yılmaz,.Francisco Montero Josef de Souza, Georges Nkoudou, Michy Batshuayi Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic ,Rachid Ghezzal ,Necip Uysal, Welinton Souza Domagoj Vida ,Kenan Karaman Serdar Saatçı, Güven Yalçın ,Emirhan İlkhan ,Umut Meraş,  Alex Teixeira

Kaynak: bjk.com.tr

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ