FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş hazırlıklarına devam ediyor

Süper ligin 28. Haftasında Yukatel Denizlispor’a konuk olacak olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla devam etti. Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde yapılan çılaşma bir buçuk saat sürdü. Siyah beyazlı ekip yarınki çalışmasından sonra saat 16:00’ta özel bir uçakla Denizlide kampa girecek.

18 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş hazırlıklarına devam ediyor

TFF süper lig 28. Hafta karşılaşmasında Denizlispor’a konuk olanak olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Bugün Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, dinlenme çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Antrenman, gruplar halinde oynanan ayak tenisi maçları ile sona erdiği öğrenildi.

Yarında bir çalışma yapacak olan Beşiktaş, antrenmanla tamamlayacak ve saat 16.00’da özel uçakla Denizli’ye giderek kampa girecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ