FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş cezayı kesti. 5-1

Avrupa ligi Play-off karşılaşmasında ilk karşılaşmada 3-3 beraberlikle ayrıldığı Lugano kapısında bu kez kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde çıktığı karşılaşmada adeta rakibine cezayı kesiti.  Karşılaşmanın ilk yarısını Ciro İmmobile’nin 7. Dakikada  ilk golü ile 1-0 önde kapatan siyah beyazlı ekip, ikinci yarının hemen başında  konuk ekip 59. Dakikada bulduğu beraberlik golünün ardından oyunun temposunu eline alarak rakip kaleye adeta abluka altına aldı.  Maçın 65. Dakikasında Gedson Fernandes, 70. Dakikada Rafa Silva , 71. Dakikada ilk golün sahibi Ciro İmmobile ve 90+1. Dakikada Salih Uçan’ın attığı golleri farka giderek Avrupa liginde gruplara kalmaya hak kazandı.

29 Ağustos 2024 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş cezayı kesti. 5-1

İkinci yarıda resital vardı

Beşiktaş Avrupa ligi Playoff mücadelesinin ikinci karşılaşmasında Lugano karşısında ikinci yarıda adeta çoştu. Karşılaşmada Rafa Silva,  Gedson Fernandes ,  Ciro İmmobile’nin güzel futbolları,  birbirlerine uyumları ve attıkları gollerle takıma direk katkıda bulunarak alınan galibiyette büyük rol oynadılar.

3 takım Avrupa liginde

Statüsü değişin Avrupa liginde Galatasaray, Fenerbahçe’nin ardından bu galibiyetle Beşiktaş’da üçüncü takım olarak mücadele edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ