FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş Çeyrek finalde 1-0

Ziraat Kupası son 16 karşılaşmasında Beşiktaş, Çaykur Rizespor’u konuk etti. İlk yarısına gol sesi çıkmayan karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda önce gol yememek daha sonra da turu geçmek için gol bulmak amacı ile yaptıkları mücadele ile dikkat çektiler. Beşiktaş ikinci yarıda Larin’i oyuna alarak gol yollarda daha etkili olmaya başladı. Maçın 86. Dakikasında bulduğu golle turu çeken taraf ev sahibi Beşiktaş oldu.

13 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş Çeyrek finalde 1-0

Çaykur Rizespor 4. Tur maçlarında Uşakspor’u 6-0.

5,Turda Eskişehirspor’u 3-0 eleyerek son 16. Turun katılırken,

Beşiktaş 6. Turda  Tarsus İdman Yurdunu 3-1 ilk skorla eleyerek adını son 16. Tura yazdırmıştı.

İki takımda ligde son oynadıkları karşılaşmada Çaykur Rizespor sahasında YUkatel Denizlispor ile 1-1 berabere kalırken,  Beşiktaş deplasmanda Hatayspor ile 2-2 berabere kalarak puan kaybına uğradı.  Grupta Beşiktaş 35 puanla liderlik koltuğunda otururken, Çaykur Rizespor 21 puanla 15. Sırada yer alıyor

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ