FotoGool

SON DAKİKA

Lidere yan bakılmıyor 6-0

Süper ligin lideri Beşiktaş’a yan bakılmıyor. 17. Hafta karşılaşmasında sahasında Çaykur Rizespor’u konuk eden Kara kartal Cyle Larin’in 19’ , 31’ ,79’ ve 83. Dakikalarda attığı 4 gol ve Oğuzhan özyakup’un 56.Dakika ve 89.dakikada Ajdin Hasiç’in attığı golle sahadan 6-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrılmayı başardı.

06 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Lidere yan bakılmıyor  6-0

Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmada, baştan sona üstün oynayan ev sahibi bu oyununu attığı gollerle süslemeyi başardı.  Cyle Larin’in  4 golle yıldızlaştığı  maçtan farklı galibiyet siyah beyazlı ekibi liderlik koltuğunu getirdi.  Karşılaşmanın son düdüğüne kadar tempoyu elinde bulunduran Beşiktaş’ın diğer gollerini Oğuzhan Özyakup ve Ajdin Hasiç’ten gelirken,  kalesinde üst üste goller gören konuk ekip Çaykur Rize rakibi karşısında etkisiz kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ