FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş ara vermeden devam ediyor

TFF 2020-2021 futbol sezonu hazırlıklarına devam eden Beşiktaş oynadığı turnuva maçından sonra bu sabah yaptığı çalışma ile lige hazırlanmaya devam etti.  Beşiktaş Nevzat Demir tesislerinde teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde yapılan çalışmada dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması yapıldı. 5’e 2 çalışması ,  dayanıklılık koşularının ardından dar alanda çift kale maçla çalışma sonlandırıldı. 

02 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş ara vermeden devam ediyor

Beşiktaş Nevzat Demir tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına deam eden siyah beyazlı ekip dur durak bilmiyor.  Oynanan özel turnuva karşılaşmasından sonra bugün sabah çalışmasın devam eden Beşiktaş lige ara vermeden hazırlanıyor.

teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde bir buçuk saat seran çalışmada oyunculara kondisyon, taktik,  dayanıklılık çalışmaları yapılırken, dar alanda çift kale maçla çalışma tamamlandı. Beşiktaş yarın saat 18:00’de yapacağı çalışma ile lige hazırlanmaya devam edecek.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ