FotoGool

SON DAKİKA

Başkan Işıkyıldız güven tazeledi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefa’nın Başkanı Ahmet Olcay Işıkyıldız, dün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında güven tazeledi ve yeni sezonda da Vefa’nın Başkanı seçildi.
Fatih temsilcisi Vefa’da dün Yönetim Kurulu toplantısı vardı. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle Başkanlığa ara vermek düşüncesinde olan Ahmet Olcay Işıkyıldız, Yönetim Kurulu Üyelerinin büyük desteği ile görevine devam kararı aldı.

09 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Başkan Işıkyıldız güven tazeledi

Yeşil-beyazlı Yöneticilerin tamamı Başkan’ı desteklerken, destek konusunda da geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine tam destek sözü verdiler.

Yönetim tarzıyla örnek Kulüpler arasında gösterilen ve tüm yöneticilerin A takım ve alt yapı takımları konusunda büyük bir dayanışma içinde olduğu Vefa’da en önemli görevlerden birisi olan Vefa Özkaynak Düzeni kurmak üzere olan Alt Yapı’da ise Başkan Vekilliği görevine yeniden Ömer Saltuk Toksoy seçildi.

Yeni sezona şampiyonluk ve 3.Lig parolası ile hazırlanan ve geçtiğimiz sezon göreve gelen Kadir Eren Sayar ve ekibi ile yeniden çalışmak düşüncesinde olan Vefa’da, geçtiğimiz sezon görev yapan yöneticilerin tamamı aynı görevlerine devam ederken, 2020-2021 sezonu hazırlıklarının da önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ