FotoGool

SON DAKİKA

Başkan Adayı Sivri: Tüm ligler oynatılmalıdır

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Fikret Sivri ile çalışma arkadaşlarının seçim faaliyeti artarak devam ediyor.Ağustos ayından Kasım’a ertelenen seçim için Beyoğlu ilçesinde seçim ofisi kuran ve çalışmalarına süratle devam eden Başkan İstanbul ASKF Adayı ve Çıksalınspor Başkanı Fikret Sivri, daha önce de ASKF’de görev yapmış olan Tunaspor eski Başkanı ve Eroğluspor Kulübü 2. Başkanı Haydar Uzun ile yine daha evvelden ASKF’de görev yapmış olan Tozkoparanspor eski Başkanı ve Güngören Kulüpler Birliği eski Başkanı Cemal Hakan Ergin’i iş yerlerinde ziyaret ederek gündeme dair konuları görüştüler.

12 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Başkan Adayı Sivri: Tüm ligler oynatılmalıdır

Başkan Adayı Fikret Sivri’ye İASKF eski Başkan Yardımcısı ve iki dönem Başkan adayı olan İstanbul Trabzonspor Başkanı ve Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkan Seymen Gençtürk de eşlik etti.

Hijyen konusunu aşabiliriz
Fikret Sivri, iki görüşmede de liglerin oynatılmasının zaruri olduğunu ve devletin spor kulüplerine her zaman destek olduğuna vurgu yaparken şöyle konuştu, “Covid-19 hastalığı ile mücadelemiz sürüyor. Ancak devletimiz her zaman bizlerin yanında. Sayın Cumhurbaşkanımız da Covid-19 testlerinin tüm branşlardaki sporculara ücretsiz yapılacağını duyurdu. Bu işten evine ekmek götüren binlerce insan var, sporcu var, Antrenör var diğer görevliler ile birlikte Hakemler ve gözlemciler var. Bizlerin bu konuda görüşü, uygun ortam sağlanarak, gerekli şartlar sağlanarak tüm ligler başlamalıdır. Sahalarda, soyunma odalarında, tribünlerde ve diğer ortak kullanım alanlarında hijyen yok ise bunu hep birlikte, Spor Bakanlığı, TFF ve İBB ile İlçe Belediyelerinin ortak çalışması ile aşabiliriz. Kimsenin mağdur olmasını istemediğimiz gibi kimsenin bu hastalığa yakalanmasını istemiyoruz ancak bir şeyler yapmamız lazım…”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ