FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir’i tutabilene aşk olsun 3-1

Süper ligin 18. Haftasında kendi sahasında Giresunspor’u ağırlayan Medipol Başakşehir, seriye devam etti. Emre Belözoğlu ile zirveyi yakından takip eden Başakşehir, ilk yarısını 1-1 eşitlikle bitirdiği maçın ikinci yarısında adeta çoştu ve sahadan 3-1 galip ayrılarak hanesine üç puanı yazdırdı. Karşılaşmada ev sahibi Başakşehir’e üç puanı getiren golleri 17. Dakikada Deniz Türünç,9. Dakikada Juninor Caiçara ve 78. Dakikada Edin Visca atarken, konuk ekip Giresunspor’un tek golünü 8. Dakikada Mamadou Diarra attı. Bu sonuçla Medipol Başakşehir yenilmezliğine devam ederken puanını 32’e çıkartırken. Konuk ekip Giresunspor 22 puanda kaldı.

21 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Başakşehir’i tutabilene aşk olsun 3-1

Ligde Emre Belözoğlu ile yakaladığı çıkışı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Medipol Başakşehir.  18. Haftada kendi sahasında Giresunspor’U konuk etti.  Zirve yarışını takip eden ve Belezoğlu ile mağlubiyet yüzü görmeyen Medipol Başakşehir iyi başladığı Giresun karşılaşmasında 17. Dakikada Deniz Türünç’ün attığı golle öne geçmeyi başardı.  Bu golün aradından 28. Dakikada Mamadou Diarra attığı golle beraberlik golünü buldu 1-1. Skor’da sağlanan eşitliğin ardından ilk 45 dakika bu sonuçla bitti.

Maçın ikinci yarısında rakibini kendi yeralanına hapseden Medipol Başakşehir. 69. Dakikada Juninor Caiçara ile öne geçmeyi başardı 2-1. Karşılaşmada son sözü Edin Visca söyledi ve attığı golle  Başakşehir’in sahadan 3-1 galip ayrılmasına sağladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ