FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir’e Yan Bakılmıyor. 2-1

Süper toto süper ligin son haftalardaki formda takımı Medipol Başakşehir, cumartesi günü kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde 5 haftadır kazanamayan Demir Grup Sivasspor konuk etti. Ev sahibi Başakşehir bu maçtanda galip ayrılarak yükselişene devam ederken, konuk ekip Demir Grup Sivasspor yine kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Maçta Başakşehire galibiyeti getiren golleri 7. Dakikada Fredrik Gulbrandsen ve 24. Dakikada Mahmut Tekdemir atarken, konuk ekibin tek golünü penaltı vuruşundan 59. Dakikada Pedro Henrique attı. Bu sonuçla Başakşehir puanını 21’e yükseltirken, Demir Grup Sİvasspor 13 puanda kaldı.

20 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Başakşehir’e Yan Bakılmıyor. 2-1

Başakşehir sahasında süper ligde son 5 haftayı 4 beraberlik bir mağlubiyetle geçiren Demir Grup spor’u konuk eden Başakşehir  4 haftalık çıkışının ardından zorlu rakibini konuk etti.   Karşılaşmanın ilk yarısını 17. Dakikada Fredrik Gulbrandsen ve 24. Dakikada Mahmut Tekdemir’in attığı golle 2-0 önde kapatan ev sahibi Başakşehir karşısında ikinci yarıda 59. Dakikada Pedro Henrique’nin Penaltı golü fark bire indiren konuk ekip Demir Grup Sivasspor yine haftayı puan kaybı ile geçmek zorunda kaldı.  Ev sahibi Başakşehir bu galibiyetle puan hanesine üç puan daha yazdırırken. Emre Belezoğlu ile yükselişine devam etti.

Belezoğlu ile çıkışını sürdürdü

Başakşehir teknik sorumu olarak takımın başına getirdi Emre Belezoğlu ile çıktığı tüm karşılaşmaları kazanarak büyük bir çıkış yakaladı.  Son olarak Sivasspor maçındanda üç puanla ayrılarak adım adım zirveye doğru yaklaşan Başakşehir son haftaların yükselişe geçen ekibi oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ