FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir’e Göztepe engeli 1-2

TFF Spor toto süper ligin 23. Haftasında kendi sahasında Göztepe’yi konuk eden Medipol Başakşehir Emre Belezoğlu ile üst üste ikinci kez mağlup olurken, kendi sahasında da haftalar sonrasında ilk yenilgisini aldı. Konuk Ekip Göztepespor’a üç puanı getiren golleri 38. Dakikada Cherif Ndiaye ve 87.dakikada Halil Akbunar atarken, ev sahibi Başakşehir’in tek golünü 90+5 Danijel Aleksiç attı. Bu mağlubiyetle iki haftayı puansız kapatan ev sahibi Medipol Başakşehir 34 puanda kalırken, konuk ekip Göztepe puanını 27’ye yükseltti.

22 Ocak 2022 Tarihinde eklendi.
Başakşehir’e Göztepe engeli 1-2

Başakşehir sahasında oynanan karşılaşmada Emre Belözoğlu ile yakaladığı çıkışı devam ettirmek isteyen Medipol Başakşehir, alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Göztepespor’u ağırladı.  Geçtiğimiz hafta Bölezoğlu ile ilk mağlubiyetini Kayserispor’dan alan Başakşehir, bu kez kendi sahasında haftalar sonrasında ilk mağlubiyetini Göztepe karşısında aldı.  Göztepespor’a üç puanı getiren golleri 38. Dakikada Cherif Ndiaye  ve 87. Dakikada Halil Akbunar atarken Başakşehir farkı ancak uzatma dakikalarında bire indirmeyi başardı.  Karşılaşmada 90+5 Danijel Aleksiç attığı gol ev sahibi Başakşehir’e yetmedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ