FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir’den farklı galibiyet 4-0

Süper ilgin ilk haftasında kendi sahasında Kasımpaşaspor’u ağılayan Başakşehir, rakibini mağlup ederek sezona üç puanla bir başlangıç yaptı. Avrupa liginde dolu dizgin giden Başakşehir’e üç puanı getiren golleri 22.dakikada Danijel Aleksic , 38. Dakikada Patryk Szysz , 74. Dakikada Mounir Chouiar ve 77. dakidaka (P) Deniz Türünç attı. Kasımpaşaspor kalesinde gördüğü gollere cevap veremeyerek ligin ilk haftasını puansız kapatmak zorunda kaldı.

08 Ağustos 2022 Tarihinde eklendi.
Başakşehir’den farklı galibiyet  4-0

Maça hızlı e etkili başlayan ev sahibi 22.dakikada Danijel Aleksic in attığı golle öne geçmeyi başardı.  Karşılaşmada 38. Dakikada Patryk Szysz attığı golle farkı ikiye çıkarttı.  Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın skoru oldu.  

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan Başakşehir rakibi Kasımpaşaspor karşısında 74. Dakikada Mounir Chouiar’ın attığı golle farkı üçe çıkarttı.  Bu golden hemen sonra Kasımpaşaspor’un iyice direncini kırdıktan sonra 77. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Deniz Türünç ile gole çevirerek farkı iyice açmayı başardı 4-0 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ