FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir Zirveye adım adım 2-1

Başakşehir Fatih Terim sahasında oynanan karşılaşmada Kasımpaşaspor’u konuk eden Medipol Başakşehir Emre Belezoğlu ile yükselişine devam etti. Ligde alt sıralardan kurtulma çabası veren Kasımpaşaspor karşısında uzatma dakikalarında bulduğu ikinci golle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Karşılaşmada ev sahibi Medipol Baxşakşehir’e üç puanı getirine golleri 53. Dakikada Edin Visca ve 90+2. Dakikada Mahmut Tekdemir ataken, Kasımapaşaspor’un tek golünü 78. Dakikada Haris Hajradinoviç attı. BU sonuçla Başakşehir puanını 28’e çıkartırken, Konuk ekip Kasımpaşaspor için tehlike çanları çalmaya başladı.

11 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Başakşehir Zirveye adım adım 2-1

Başakşehir Emre Belezoğlu ile yakaladığı çıkışını bu haftada sürdürdü. Grupta alt sıralardan kurtulma çabası vere Kasımpaşaspor’U konuk eden Başakşehir ilk yarısında gol bulamadığı maçın ikinci yarısına golle başladı.  53. Dakikada Edin Visca’nını attığı golle öne geçen ev sahibi, Kasımpaşaspor’un 78. Dakikada Haris Hajradinoviç’le bulduğu gole engel olamadı,. Maçın 90+2. Dakikasınada kadar beraberlikle devam eden karşılaşmada son sözü 90+2. Dakikada Mahmut Tekdemir söyledi ve attığı golle takımına üç puanı getirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ