FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir yarı finalde 1-2

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final karşılaşması tam bir heyecan fırtınası yaşandı. İki takımın mükemmel bir futbol sergileyemediği karşılaşmada Fenerbahçe, Medipol Başakşehir’i konuk etti. Karşılaşmada 42. Dakikada Junior femandes ve 72. Dakikada Enner Valencia’nın attığı karşılıklı gollerle uzatma devrelerine giden karşılaşmada 96. Dakikada Fredrik Gulbrandsen’in attığı gol Başakşehire’e yarı final kapısını açtı.

09 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Başakşehir yarı finalde 1-2

Karşılaşmada ilk yarıda iki takımda istedikleri futbolu sergileyemediler. Maçın ilk yarısında 42. Dakikada konuk ekip Başakşehir Junior  femandes’in attığı golle öne geçmeyi başardı.  Bu gol pozisyonunda Fenerbahçe’den Mauricio Lemos kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla bitti. Maçın ikinci yarısında Mesut Özil’de oyuna dahil olmasından sonra 10 kişi mücadele eden Fenerbahçe 72. Dakikada Enner Valencia’nın attığı golle skor eşitlendi. Maçta normal süre içinde başka gol olmayınca maç uzatma devresine gitti,  ilk uzatma devresinde 96. Dakikada  Fredrik Gulbrandsen’in attığı golle  tekrar öne geçen konuk ekip Başakşehir karşılaşmayı bu skorla tamamlayarak adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Özil vasatı aşamadı

Karşılaşmanın ikinci ayarısında oyuna dahil olan Mesut Özil,  maçta zaman zaman yükselen tempo karşısında vasatı aşamadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ