FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir uzatmada Güldü 2-1

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan karşılaşma ev sahibi ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı..
Gençlerbirliği’nin 1. dakikada Sefa Yılmaz ile bulduğu gole Medipol Başakşehir 80. dakikada Gulbrandsen ve 90+4. dakikada Mehmet Topal’ın golleriyle cevap verdi. Bu sonuçla Medipol Başakşehir 13 puana yükseltti. Gençlerbirliği ise 5 puanda kaldı.

08 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Başakşehir uzatmada Güldü 2-1

GENÇLERBİRLİĞİ 10 KİŞİ KALDI

Zorlu karşılaşmanın 72. dakikasında Gençlerbirliği 10 kişi kaldı. Kırmızı-siyahlı ekipte Mattias Johansson kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

DENİZ TÜRÜÇ DEVAM EDEMEDİ

Medipol Başakşehir’de son haftalarda gösterdiği performans ile ilk 11’in değişmez ismi olan Deniz Türüç karşılaşmanın 79. dakikasında sakatlandı. Yıldız futbolcu sakatlığının ardından oyuna devam edemedi.

CHADLI İLK KEZ FORMA GİYDİ 2 ASİST YAPTI

Medipol Başakşehir’in Belçikalı yıldızı Nacer Chadli, karşılaşmanın 80. dakikasında oyuna girdi. Oyuna girer girmez serbest vuruşta topun başına geçen yıldız futbolcu Gulbrandsen’in attığı golde asisti yapan isim oldu. Belçikalı futbolcu 90+4. dakikada Mehmet Topal’ın attığı golde de asisti yapan isim olmayı başardı.

Mehmet Topal galibiyeti getirdi

Medipol Başakşehir’in tecrübeli futbolcusu Mehmet Topal attığı golle takımına üç puanı kazandıran isim oldu.  Karşılaşmanın son dakikasında gelen galibiyet golü büyük sevinç yaşandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ