FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir ilk kez liderlik koltuğuna oturdu

TFF Spor ligin 28 haftasında Trabzonspor’un , Alanyaspor karşısında aldığı beraberlikten sonra grupta koltuk el değiştirdi.  Bu sezon grubun zirvesini yakından takip eden Medipol Başakşehir ilkkez liderlik koltuğuna oturdu.  Grupta ligin bitimine 6 hafta kala koltuğa oturan Okan buruk’un öğrencilerin daha önceki sezonlarda ligin bitimine kısa bir zaman kala kaybettikleri koltuğa bu kez ligin bitimine kısa bir zaman kala sahip oldular.

23 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Başakşehir ilk kez liderlik koltuğuna oturdu

Ligin 28. Haftasında TFF süper lig Cemil Usta sezonunda liderlik koltuğu el değiştirdi.  Ligi ikinci sırada devam ettiren Medipol Başakşehir, 20. Haftadan itibaren liderlik koltuğunda oturan bu ünvanı 8 hafta taşıyan Trabzonspor’un yaşadığı puan kaybından sonra koltuğun şeni sahibi oldu

Daha önce ligin ilk iki haftasında liderlik koltuğunun sahibi Fenerbahçe,  3. Haftadan itibaren bu koltuğu Alanyaspor’a kaptırmış,  Alahspor’da 10. Haftaya kadar 8 hafta boyunca liderlik koltuğunda oturmuştu. Ligde 11. Hafta itibari ile koltuk Demir Grup Sivasspor’a geçmiş ve 20. Haftaya kadar 9 hafta boyunca yiggdolar liderlik koltuğunu sahibi olmuştu.  20. Haftada yeni lider Trabzonspor olmuş ve koltukta 8 hafta oturdu. 28. Hafta itibari ile koltuğa bu sezon ilkkez oturan Başakşehir en yakın rakibi Trabzona 2 puan fark atarak grubun yeni lideri oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ