FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir ikinci yarıda çoştu. 7-0

Medipol Başakşehir ile Turgutluspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında karşı karşıya geldi. Başakşehir mücadeleyi 7-0 kazanarak Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atladı. İstanbul ekibinin golleri 5. dakikada Aleksic, 58. dakikada Demba Ba, 65. dakikada Kerim Frei, 69. dakikada Chadli, 79, 83 ve 90+2. dakikalarda Gulbrandsen’den geldi.

17 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Başakşehir ikinci yarıda çoştu.  7-0

Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında 5. dakikada attığı golle ilk yarıyı kapatan ev sahibi Medipol Başakşehir futbol kulübü,  maçın ikinci yarısında adeta çoştu. Rakibi Turgutlusapor’un ikinci yarıda etkisiz kaldığı karşılaşmadan farkla bir galibiyetle ayrılan Başakşehir adını 5. tura yazdırdı.

ikinci yarıda daha etkiliydi. 

Karşılaşmanın ilk yarısını 5. dakikada attığı golle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapadıktan sonra, ikinci yarıda oyunda topa daha çok sahip olarak üst üste golleri bulmayı başardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında adeta rakibini kendi yer alanına hapsederek yaptığı atakları gollerle süsleyen ev sahibi Başakşehir’in gollerini  58. dakikada Demba Ba, 65. dakikada Kerim Frei, 69. dakikada Chadli, 79, 83 ve 90+2. dakikalarda Gulbrandsen kaydetti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ