FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir eriyor, Karagümrük coştu. 0-1

Süper ligin 23. Haftasında Başakşehir, bu sezonun flaş takımı Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Son 6 haftada galibiyet yüzü görmeyen ev sahibi Başakşehir , maçın ilk yarısında Brezilyalı futbolcusu Giuliano ‘nun kaçırdığı penaltı vuruşundan sonra bir türlü golü bulamadı. Konuk ekip Karagümrük 52. Dakikada Jimmy Durmaz’ın attığı golle sahadan üç puanla ayrılarak yükselişine devam ederken, Başakşehir düşüşüne devam etti.

06 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Başakşehir eriyor, Karagümrük coştu. 0-1

Başakşehir Fatih Terim sahasında, Fatih karagümrükspor’u konuk eden Başakşehir maçın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü elinde bulundurmasına rağmen  52. Dakikada kalesinde gördüğü gole cevap veremedi. Bu karşılaşmadan da mağlup ayrılarak 7. Hafadır galibiyet yüzü görmeyen ev sahibi Başakşehir kötü gidiyor hattına devam ederken,  Fatih Karagümrük üst üste aldığı galibiyetlerle lige damgasını vurmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ