FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir Cepten yedi 2-2

Başakşehir Süper ligin 15, haftasında kendi sahasında konuk ettiği Kasımpaşaspor karşısında sahadan 2-2 .beraberlik ayrılarak yine puan kaybı yaşadı. Karşılaşmada Nacer CHadli ile 27. Dakikada önce geçen ev sahibi Başakşehir’e Kasımpaşaspor’dan Yusu erdoğan 36. Dakika attığı golle cevap verdi 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibini kendi yeralanına hapseden ev sahibi 84. Dakikada gelişen kontra atakta Armin Hodjic’in golüne engel olamadı. Maçın 90+2. Dakikasında edin Visca ile beraberliği sağlayan Başakşehir maçın son uzatma dakikasında Bangaly Fode Koıta’nın kaçırdığı net gol pozisyondan yararlanamamasından sonra sahadan beraberlikle ayrıldı. Uzatmanın son dakikasında Kasımpaşa adına kaçan gol pozisyonu adeta saç baş yoldurdu.

27 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Başakşehir Cepten yedi 2-2

Süper ligide son olarak deplasmanda oynadığı karşılaşmada Fenerbahçe’den beklemediği bir mağlubiyet alan Medipol Başakşehir,  pazar günü kendi sahasında konuk ettiği Kasımpaşaspor karşısında adeta gol kısırlığı yaşadı. Maçta özellikle ikinci yarıda sahada 10 kişi mücadele eden Kasımpaşaspor karşısında etkili olan fakat cezaalanı içinde bu etkisini gollerle süsleyemeyen ev sahibi maçın uzatma dakikasında bulduğu beraberlik golünden sonra, galibiyet golü ile baskısını arttırdığı dakikalarla kontra atakla bu kez sahadan galip ayrılma fırsatını eline geçiren taraf konuk ekip Kasımpaşaspor oldu.  Başakşehir cezaalanı içinde kaleci Volkan ile karşı karşıya kalan Bangaly Fode Koıta vuruşunda Volkan bu net gol pozisyonu kornere çelmeyi başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ