FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir avantajı kaçırdı 1-1

UEFA Konferans ligine kalabilme şansını devam ettiren Başakşehir Emre Belezoğlu ile bu sezonu çıktığı 5. Avrupa karşılaşmasında kendi sahasında Royal Antwerp’i konuk etti. İlk yanısında gol sesi çıkmayan maçın ikinci yarısında oyunun temposunu eline alan ev sahibi 54.dakikada Mounir Chouiar’ın attığı golle öne geçen ekibimiz bu üstünlüğünü. maçın bitiş düdüğüne kadar sürdüremedi. Maçın 88. dakikadasında Dinis Almedia’nın attığı gole engel olamayınca sahadan galibiyet yerine beraberlikle ayrılarak avantajı elinin tersi ile itmiş oldu.

18 Ağustos 2022 Tarihinde eklendi.
Başakşehir avantajı kaçırdı 1-1

Başakşehir sahasınada oynanan ve ilk yarısında genelde konuk ekip Royal Antwerp’in oyun üstünlüğü ile süren maçın ikinci yarısında roller değişti.  Ev sahibi Başakşehir bu kez topa daha çok sahip çıkan ve yaptığı ataklarla da gol arayan ev sahibi istediği gole 54. Dakikada ulaştı.  Mounir Chouiar’ın attığı golle öne geçen ev sahibi ikinci yarıda yaptığı ataklarla farkı açma şansını da eline almasına rağmen bu pozisyonları değerlendiremedi.Karşılaşmanın  88. dakikasında konuk ekipten Dinis Almedia attığı golle skor’a eşitlik getirdi. Kalesinde gördüğü bu golle büyük bir avantajı kaçıran Başakşehir ilk maçın avantajını cebine koyamadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ