FotoGool

SON DAKİKA

Başakşehir 21 Ağutos’ta top başı yapacak

2019-2020 futbol sezonu şampiyonu Başakşehir yeni sezon öncesi hazırlıklarına pazartesi günü başlayacak. Kulübün resmi internet sitesinde duyurduğu habere göre şampiyon 21 Ağostos cuma günü saat 18:00’de yapacağı ilk idmanla yeni sezona merhaba diyecek ve lige kadar tüm çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüreceğini duyurdu.

16 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Başakşehir 21 Ağutos’ta top başı yapacak

2010-2020 futbol sezonu Şampiyonu Medipol Başakşehir yeni sezon hazırlıklarına 21 Ağustos tarihinde başlayacağını duyurdu. Kendi tesislerinde lige hazırlanmayı planlayan Başakşehir’de lige merhaba diyecek

şampiyonluktan sonra UEFA’da bir maç oynayan ve bu karşılaşmadan mağlup ayrılarak Avrupa ligine veda eden Başakşehirde transfer çalışmaları start aldı.  Geçtiğimiz sezon kadrosunda Bulunan Mehmet Topal ile 1+1 sözleşme uzatan Başakşehir, dünyaca ünlü futbolcusu Robinho ile tekrar anlaşma sağlamadı. Kadrosunda kiralık bulunan Arda Turan’ıda Galatasaray’a kaptıran Başakşehir, Fenerbahçe’de sözleşmesi biten Hasan Ali Kaldırım’la 3 ıllık bir anlaşma imzaladı.  öte yandan kadrosunda bulunan Uğur Uçar’la anlaşma sağlayan Şampiyon Başakşehir Atabey Çiçek’i bir yıllığına Belçika Ligi takımlarından KVC Westerlo’ya kiraladı, Soner Aydoğdu, iki yıllığına Süper Lig takımlarından Göztepe’ye kiralandı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ