FotoGool

SON DAKİKA

Bağcılar son dakikada güldü. 1-0

BAL liginde ikinci hafta karşılaşmaları oynanadı. Bağcılar,  Mahmutbey sahasında oynanan karşılaşmada ,ilk haftayı beraberlikle kapatan Bağcılarla ile,  ilk haftayı galibiyetle kapatan Beykoz arasında oynanadı.  Temponun hiç düşmediği karşılaşmanın genelinde üstün olan ev sahibi Bağcılar 90. Dakikada Halil Karataş’ın attığı golle sahadan üç puanla ayrılan ev sahibi BAL ligindeki  ilk galibiyetine imza attı.  İki takımında maçı 9 kişi tamamladı. Karşılaşmada ev sahibinden 75. Dakikada Umut ve 90. Dakikada Recep Akkemik kırmızı kart görürken, konuk ekip Beykozzspor ‘dan Şenol ve yedek kaleci muharrem kulübede 75. Dakikada kırmızı kart gören oyuncular oldular. 

13 Haziran 2021 Tarihinde eklendi.
Bağcılar son dakikada güldü. 1-0

Mahmutbey sahasında oynanan karşılaşmada BAL liginde ikinci karşılaşmalarını oynayan Bağcılar ve Beykozspor kozlarını paylaştılar.  Karşılaşmada genelde üstün olan ev sahibi Bağcılar oldu.  Lide ilk karşılaşmalarında Beykoz galibiyetle ayrılırken,  Bağcılar aldığı beraberlikle ilk haftayı bir puanla geçirmişti.

Temponun yüksek olduğu karşılaşmada iki takımda temkinli futbolları ile başladılar maça. Maçın ilk 15 dakikasında ev sahibi takımın ataklarını savunmasında karşılayan Beykozspor,  ilk yarının son 20 dakikasında geliştirdiği ataklarla ev sahibi savunmasına ecel terleri döktürdü. İlk yarı  iki takımında yaptığı mücadeleye rağmen gol sesi çıkmadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına. Hızla başlayan ev sahibi bu kez ikinci yarının geneline yaydığı oyun üstünlüğünü 90, dakikada Halil Karataş’ın attığı golle skor üstünlüğü ile süsledi.  Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca BAL ligindeki İstanbul derbisini kazanan taraf ev sahibi Bağcılar oldu.

75′ Dakikada oyunda gerginlik

Karşılaşmanın 75. Dakikasına yaşanan gerginliği,  teknik heyetlerin oyuncuların arasına girmesi ile fazla büyümedi.  İki takım oyuncularının birbirlerini itiş kakış yaptılar gerginlikten sonra Beykozspor’dan Şenol ve yedek kaleci muharrem kulübede kırmızı kartla oyun dışında kalırken, ev sahibi Bağcılarspor’dan Umut Kırmızı Kartla oyun dışında kaldı.

Maç sonu büyük sevinç

Karşılaşmasının bitiş düdüğü ile saha içinde galibiyet sevinçini kutlayan ev sahibi Bağcılarspor BAL liginde ilk galibiyetini galibiyet pozu ile kutladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ