FotoGool

SON DAKİKA

B.Çekmece Tepecikspor farka attı. 5-0

B.Çekmece Tepecikspor iç saha krallığına devam etti. Grubunda üst sıraları hedefleyen yeşil beyazlı ekip kendi sahasında konuk ettiği Ağrı 1970 spor karşısında maça hızlı başladı ve 12 ve 84. Dakikalarda Kayhan ve 23. (P) ve 75. Dakikalarda İlhan Aslanoğlu’nun 70. Dakikada İsmail ,attığı gollerle ilk yarıyı önde kapadı. Ağrı 1970 spor maçın 63. Dakikasında bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı.

20 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
B.Çekmece Tepecikspor farka attı. 5-0

B.Çekmecespor kendi sahasında oynadığı 7 karşılaşmadan 3 beraberlik 4 galibiyet alan yeşil beyazlı ekip kendi sahasında oynadığı karşılaşmalardaki üstünlüğü ile göze çarpıyor.

Üst spaları gözüne kestirdi

Grupta orta sıralarda bulunan B.Çekmece Tepecikspor oynadığı karşılaşmalarda aldığı puanlarla grupta üst sıraları hedeflemeye başladı.  Özellikle kendi sahasında topladığı puanlarla gruba zirveyi takip eden yeşil beyazlı ekip üst üste ikinci galibiyetine de imzayı atmış oldu.

63.Dakikada penaltı kurtardı

Karşılaşmanın 63. Dakikasında konuk ekip Ağrıs 1970 spor’un kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçen Emrah’ın vuruşunu B.Çekmece Tepecikspor kalecisi Ramazan Evren Üstündağ topu kornere gönderdi. Bu penaltı kurtarışı maçın dönüm noktası da oldu.

Tepecik üstünlüğünü gollerle süsledi

B.çekmecespor ilk yarıda iki golden sonra,  ikinci yarının başında rakibini baskısı ile karşılaşmasına rağmen bu baskıyı iyi bir şekilde karşılayarak oyun üstünlüğünü yine eline aldı. Maçın ikinci yarısında bulduğu üç güzel golle sahadan 5-0 gibi arklı bir skorla ayrılmayı başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ