FotoGool

SON DAKİKA

Antalya, Beşiktaş’tan bir puanı kaptı 0-0

Süper lig Ahmet Çalık sezonu 24. Haftada Beşiktaş, ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor’u konuk etti. Beşiktaş taraftarının da ilgi gösterdiği karşılaşmada iki takımda sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 37’e çıkartırken, konuk ekip Antalyaspor puanını 25’e çıkarttı.

06 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Antalya, Beşiktaş’tan bir puanı kaptı 0-0

Süper ligde günün önemli karşılaşmasında Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş bu kez kendi sahasında üç puanı hanesine yazdıramadı. Ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Konuk Ekip Antalyaspor  Beşiktaş deplasmanından da bir puanla dönmeyi başardı. Düşme potasından uzaklaşmak isteyen Konuk ekip,  güçlü rakibi karşısında sahadan  bir puanla ayrıldı.  Özellikle maçın sonlarına doğru rakibini kendi yer alanına hapseden Beşiktaş karşısında savunmada hat yapmayan Antalyaspor zorda olsa bir puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ