FotoGool

SON DAKİKA

Anakaragücü Uzatmada güldü 1-2

Süper ligin yeni ekibi İstanbulspor son haftalardaki çıkışından sonra, 9. Haftada Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücüspor karşısında uzatma dakikasında kalesinde gördüğü golle sahadan mağlup ayrılarak çıkışını devam ettiremedi. Karşılaşmada konuk ekip Anakaragücünün gollereni 16. Dakikada Emre Kılıç ve 90+2. Dakikada Ali Sowe atarken, İstanbulspor’un tek golünü 55. Dakikada Valon Ethemi attı.

08 Ekim 2022 Tarihinde eklendi.
Anakaragücü Uzatmada güldü 1-2

Necmi Kadıoğlu sahasında Anaragücü’nü konuk eden İstanbulspor AŞ,  ilk yarısında zaman zaman rakibi karşısında üstün bir futbol oynamasına rağmen  16. Dakikada cezaalanı içindeki pozisyonu uzaklaştıramadı ve Emre Kılıç’ın golüne engel olamadı, bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha hızlı başlayan ev sahibi İstanbulspor oldu,  maçın 55. Dakikasında Valon Ethemi’nin attıgı golle skor’a eşitlik geldi. Karşılaşmada normal süre içerisinde iki takımda net gol pozisyonlarına girerek gol aradılar.  Karşılaşmada en son sözü 90+2. Dakikada Ali Sowe söyledi ve konuk ekip Ankaragücü adına attığı golle takımını öne geçirdi.  Karaşılaşmada başka gol olmayınca Ankara gücü zorlu deplasman üç puanla ayrılmayı başardı.  

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ