FotoGool

SON DAKİKA

Altıparmak “ Galibiyeti istedik ve aldık”

TFF 1. Lig ‘de grubunda liderlik koltuğunda oturan ve son 4 haftaya girildiğinde şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Hatayspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak son olarak oynadıkların Balıkesir karşılaşmasında sergiledikleri mücadeleden dolayı oyuncularını tebrik etti. Bu galibiyeti istedekilerini ve aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

29 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Altıparmak “ Galibiyeti istedik ve aldık”

TFF 1. Ligde son 4 haftaya girildiğinde grubunda rakiplerinin kazandığı haftada Balıkesir galibiyeti ile haftayı üç puanla kapatan Hatayspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak “

Çok mutluyuz. Özellikle rakiplerimizin kazandığı haftada mutlak galibiyet çok önemliydi. Maçın başından itibaren, isteyen, arzulayan ve galibiyeti hak eden bir oyun oynadık. Oynayan, oynamayan, yüreğiyle birlikte burada olan herkese teşekkür ediyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Bu galibiyet yönetimimize, basınımıza ve tüm Hatay halkına armağandır. Dört hafta kaldı. Rakiplerimizle aramızdaki puan farkını da koruduk. Vakit kaybetmeden Boluspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Rakibimizi tebrik ediyorum. Temiz mücadele ettiler.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ