FotoGool

SON DAKİKA

Alanya Trabzonspor’u liderlikten etti. 2-2

TFF Süper ligin lideri Trabzonspor, şampiyonluk yolunda en zorlu deplasmanlardan biri olan   Alanyaspor karşısıda beklemediği bir puan kaybı yaşadı. Mücadeleye harika bir başlangıç yapan ve 7’de Abdülkadir Ömür ile golü bulan Trabzonspor’a yanıt 45+1’de Cisse’den geldi. 51’ dakikada Trabzonspor’dan  Novak’ın golüyle yeniden öne geçen Fırtına, 90+5’te yıkıldı. Alanyaspor’dan  Bakesetas’ın harika golüne engel olamayan Trabzonspor, sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından Karadeniz ekibi, liderlik koltuğunu Başakşehir’den geri alamadı ve haftayı 2. sırada tamamladı.

22 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Alanya Trabzonspor’u liderlikten etti. 2-2

Ziraat Türkiye kupasında finalinde de karşı karşıya geleceki olan Alanya- Trabzonspor daha önce ligde 28. Haftada karşı karşıya geldiler.  Alanya’da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip’in 7. Dakikada attığı gole, 45+1. Dakikada Cisse ile cevap veren ev sahibi Alanya ,  ikinci yarının başında kalesinde gördüğü gole ilk yarıda olduğu gibi normal sürenin bitmesinden sonra 90+5. Dakikada  Bakesetaş’ın attığı golle eşitliği sağladı.  Golleri uzatma dakikalarında bulan ev sahibi güçlü rakibini liderlik koltuğundan etmeyi başardı.

Alanya sahasında oynanan karşılaşmada Erol Bulut nezaretinde gözünü Avrupa kupalarına diken ve Ziraat Kupasında final oynama hakkı kazanan Aytemiz ALanyaspor bu kez ligde ağırladığı lidere, şampiyonluk yolunda engel oldu. Rakibi karşısında ilk yarı ve ikinci yarının uzatma dakikalarında bulduğunu gollerle sahadan bir puanla ayrılan Alanyaspor ligin etkili takımlarından olduğunu bir kez daha gösterdi.

Hesapta olmayan puan kaybı

Grupta 27. Haftada liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, 28. Hafta karşılaşmalarında cuma günü ilk maçını Ankara deplasmanında oynayan Başakşehir maç fazlasıyla liderlik koltuğunu eline geçirmişti.  Alanyaspor karşısında sahadan beraberlikle ayrılan bordo mavili ekip emanetini geri alamadı ve grupta liderlik koltuğunu kaybetmiş oldu.

İki takım da 10 kişi!

Trabzonspor’da Hosseini 80. dakikada direk, Aytemiz Alanyaspor’da ise Nsakala 82. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı.

Haftaya lider giren Trabzonspor, zorlu deplasmanda aldığı beraberlikle 57 puana ulaştı ve lider Medipol Başakşehir’in 2 puan gerisine düştü. Aytemiz Alanyaspor ise 44 puanla 6. sırada yer aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ