FotoGool

SON DAKİKA

Alanya İkinci yarıda 4-1

TFF Süper lig Cemil Usta sezonunda 30. Haftada  MKE Ankaragücü’ne konuk olan Aytemiz Alanyaspor ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan üç puanı alarak ayrılmayı başardı.  İlk yarıda ev sahibi MKE Ankaragücünün bir penaltı vuruşundan yararlanamadı karşılaşmadan konuk ekip üç puanla ayrılmayı başardı.

05 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Alanya İkinci yarıda 4-1

Eryaman sahasında oynanan karşılaşmada , Alanyaspor’u konuk eden MKE Ankaragücü ,  ilk yarıda bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısının golsüz berabere bitmesinin ardından ikinci yarıda konuk ekip Alanyaspor fırtına gibi esti ve attığı gollerle sahadan üç puanla ayrılmasını bildi.

Alanyaspor’a galibiyeti getiren golleri 64. Dakikada Cisse, 66. Dakikada Onur, 78. (P) Bakasetas , 90. Dakikada Junior Fernandes atarken,  ev sahibi MKE Ankaragücü’nün tek golü 82. Dakikada Gelmin Rİvas’tan geldi.

Bu galibiyetle Aytemiz Alanyaspor puanını 48’e yükselterek 7. Sırada üst sıraları yakın takibe devam ederken,  kendi sahasında mağlup olan MKE Ankara gücü 25 puanla grubun son sırasında kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ